Siirry suoraan sisältöön

Blogimuutto ja #ompelu -kanavan farkkuhaaste

  • iona 

Langankierre -blogin vanha serverikoti lopettaa ennemmin tai myöhemmin ja pohdin pitkään, mitä blogille tekisin. Lopulta melkein hetken mielijohteesta päädyin säätämään säätämisestä päästyäkin ja ihmeiden ihme, sain kaiken pysymään tallessa ja siirtymään uudelle palvelimelle. Jotain pientä vibaa on saattanut jäädä, korjailen ajan kanssa. Vanhat linkit enää entisen palvelimen siirryttyä eläkkeelle pelaa (nyt ne näyttävät vielä blogin vanhaan kopioon jota en enää päivitä). Muuton kunniaksi jätin ”langan” pois blogin nimestä, ajatuksena katsoa lähtisikö sisältökin elämään vielä laajemmille vesille. Olemme nyt siis kierteessä!  Edit: Äh, ei sittenkään, palasimme takaisin langankierteeseen.

Blogin muutto ei ollut ihan simppeli juttu muutamasta tietokoneen ja tuolin välisestä syystä johtuen. Olin aikoinaan tehnyt pari hölmöä valintaa merkistöön ja valokuvien tallennukseen liittyen ja no, kaikkia näitä säätäessäni päädyin lukemaan lähes kaiken mitä olen vuosien varrella kirjoittanut. Se oli aika mielenkiintoista, ja ansaitsisi syvällisempääkin pohdiskelua kenties jonkin sortin blogihistoriikki -postauksen muodossa. Eikä vaan omalta vaan koko skenen kannalta. Kenties jo tällä kesälomalla.

Nyt ei kuitenkaan ole sen aika, vaan esittelen pikaisesti tuotokseni IRCnetin #ompelu -kanavan ensimmäiseen viikkohaasteeseen, jossa piti ommella jotain vanhoista farkuista:

IMG_6573

Hameesta ja farkuista lisää #ompelu -kanavan haasteblogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *