Siirry suoraan sisältöön

Arkisukat

Olipa kerran vanha talo, jonka lattiat olivat aina niin kylmät, että jalat tarvitsivat lämmikettä. Tarvittiin arkisukat.

1palmikkosukat
Onneksi Ehtymätön Lankavarasto pelastaa aina: otetaan kerä Novitan Jussia, 3,5mm ebenpuutikut (täytyyhän arkisissa asioissakin jotain luksusta olla) ja muutama iltapuhde ja pikasukat ovat valmiit. Arkisukat.

2sukat_ja_sinitaivas
Arkisukat, Arc Socks (sic), malli oma. Silmukoiden poiminnat vähän repsottaa kantalapun sivuissa ja efelantti-jalkaterät näyttää näissä entistä töpömmiltä. Arkisukat.

3sukat_kannolla
Aran Paint oli taas käytössä ja Harmony Guidesin Cables & Arans toimi referenssimanuaalina. Unohtuikin raportoida tämä kirjallinen lankeemus, joka tapahtui, kun olin edellisen kerran tekemisissä Sivistyksen kanssa. Pikaselailulla Akateemisen hyllyväleissä kirja vaikutti kivalta, mutta enpä nyt sit enää oikein tiedäkään. Nuo palmikkokierrotkin olisin tehnyt toisin, jos olisin vaivautunut kahdesti ajattelemaan. Arkisukat.

4sukkaset
Lanka nöyhtää jo nyt, ja palmikoille nyt yleisesti ottaen kävis paremmin ohut lanka.

Arkisukat.

8 kommenttia artikkeliin “Arkisukat”

 1. Pari juttua. Kelpais mullekkin nuo sukat.

  Ja toiseksi, missä hitossa tollasia kuvia saa otettua?
  Mä avasin äsken verhot et tulis auringonvaloa. Paljastu että meillä on valtavan likaiset ikkunat.

  Tarviin pihan!

 2. Markka: Periferiassa asumisessa on muutamia positiivisia puolia, kuten merenranta naapurissa ;). Aurinkoa ei täällä kyllä ole viime aikoina ollut tavattavissa, se varmaan eksyi kun poikkesi tänään tännekin.

 3. Sympaattiset sukat, värikin on mukavan kotoinen! Kuvat taas toivat kauhean kaipuun merenrantaan, mökille mökille.

 4. Maijastiina: Meillä ei taida meri tänä vuonna jäätyäkään, pahasti näyttää aika loppuvan kesken.

  Tiinuli: Tänään oli ilo olla pihalla kameran kanssa leikkimässä, melkein voisi sanoa että ensimmäinen kevätpäivä, niin aurinkoista ja lämmintä oli. Kamerasta sitten toki loppui akku kesken harrastamisen, tietenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *