A-a-a-atshii!

Filed under: sanasia,web — iona, perjantai, 22 syyskuun, 2006 klo 1:46 pm

Yöllä alkoi kurkkukipu ja aivastelu, nyt makaan sängynpohjalla kasvava nenäliinakasa vieressäni. Neule lepää sekin, yritin aamulla tikuta eteenpäin, mutta voimat eivät riitä siihenkään.

Onneksi on läppäri, ja kun tutut blogit oli kahlattu ja irkissä hiljaista, askartelin firefoxin kirjanmerkkipalkkiin napin, josta painamalla pääsee suoraan satunnaiseen neuleblogiringin neuleblogiin. Mikäpä viihteellisempää ajankulua, kun mitään muutakaan ei jaksa tehdä! Random-linkki on toki useimmilla rinkiläisillä myäs neuleblogirinkilinkeissä, mutta osan linkkilaatikko on riisuttua mallia, jolloin random-rinkisurffaajan tie tyssää. Nyt ei myöskään tarvitse etsiä missä koko linkkilaatikko kulloisessakin blogissa sijaitsee (niinkuin blogisurffailun tehokkuus olisi sairastavalle neulojalle yhtään olennainen asia).

Firefoxin käyttäjä saa tuollaisen napin tehtyä näin: Kirjanmerkit -> Muokkaa kirjanmerkkejä -> Uusi kirjanmerkki. Laita kirjanmerkin nimeksi vaikkapa ’Random neuleblogi’ ja osoitteeksi http://www.ringsurf.com/netring?ring=Ziina;action=rand Kun kirjanmerkki on valmis, se on todennäkäisesti ilmestynyt väärään kansioon, eli Kirjanmerkit-pääkansioon (yritin itse luoda sitä suoraan oikeaan kansioon, mutta tuonne Kirjanmerkit-kansioon se vaan siitä huolimatta päätyi). Raahaa kirjanmerkki Kirjanmerkit-kansiosta kansioon ”Kirjanmerkkipalkin kirjanmerkkikansio”. Valmis! Jos kirjanmerkkipalkki ei näy, aktivoi se näkyväksi Näytä-valikosta Tyäkalurivit-kohdasta ruksimalla Kirjanmerkkipalkki.

Kliketi… kliketi… atshii… kliketi. Niisto. Kliketi.. Meneehän se aika näinkin, mutta tekisi jo mieli parantua.

Edit: Typoja. Ei sairas osaa.

10 Comments »

Vilma

22 syyskuun, 2006 @ 14:55

Kiitos yksityiskohtaisista neuvoista, taidanpa lisätä tuon samantien omaan kirjanmerkkipalkkiini.

Syysflunssa on tylsä juttu, toivottavasti pääset siitä pian eroon! 🙂

Maarit

22 syyskuun, 2006 @ 15:22

Kiitos tosi hyvistä neuvoista. Myös minä laitoin random-nappulan omaan blogiini. Kiitoksia tuhannesti ! Pikaista paranemista sinne !

derea

22 syyskuun, 2006 @ 15:41

Ui jurka, aika siisti juttu 😀 Lisäsin heti, että voin taas siirtää helpommin kokeisiin lukua ja läksyjä…

Iona

22 syyskuun, 2006 @ 16:52

Kiitos paranemistoivotteluista, on tää kyllä ihan sieltä :(.

DEREA: Joo, miksei tuo toimi myäs hyvänä konstina vältellä tekemättämiä töitä! 😀

paumau

22 syyskuun, 2006 @ 17:37

Mainio nappi, nyt komeilee omassa palkissakin sellainen. Kiitos ideasta! Koitahan parantua. 🙂

tikru

22 syyskuun, 2006 @ 19:11

Kiitti vinkistä. Nyt pääsee näppärästi suffistelee..

Petra

22 syyskuun, 2006 @ 19:28

Voih, sinäkin flunssassa! Leviääkö tää syysflunssa blogistanissa? 😉 Pikaista paranemista sinullekin!

Iona

22 syyskuun, 2006 @ 19:29

PETRA: Me on jo aikaa sitten vedenpitävästi selvitetty, että taudit leviää tehokkaimmin irkissä. Varmaan toiseksi pahin tartuntatanner on sit nää blogit ;).

tikru

23 syyskuun, 2006 @ 9:33

Ootko huomannu et tuo random pyörittäis hetkittäin vain muutamia blogeja. Eilen surffistelin jonki aikaa ja kävin läpi ehkä 15 blogia, jotka pyöri ees takaste.. ärsyttävää 🙂 Ehkä mä en klikkaillu tarpeeks voimalla.
Kikkailin myös europeknitterseistä samanlaisen..toiv se toimii vähän laajemmin.

AnnaM

20 lokakuun, 2006 @ 22:31

Kiitos monen iltani pelastajasta 🙂

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>